Disclaimer

General


FunnyGames.ro este un website creat special pentru copii. Jocuri noi sunt adăugate săptămânal pe website-ul FunnyGames.ro.

Acestea sunt jocuri online, ceea ce înseamnă că toate jocurile pot fi jucate direct pe website, fără a fi nevoie să fie instalate pe calculator.

Calitatea jocurilor oferite este foarte importantă pentru noi, de aceea verificăm cu atenție toate jocurile înainte de a le adăuga pe website.

Privacy Statement


Internetul oferă o multitudine de posibilități. Prin intermediul internetului puteți intra în contact cu persoane din întreaga lume, puteți comanda produse și servicii și puteți primi informații personalizate. FunnyGames.ro vă oferă, de asemenea, și servicii personalizate. Pentru a vă oferi cele mai bune servicii avem nevoie de opiniile/informațiile dumneavoastră. Următoarele reguli au fost stabilite pentru a garanta respectarea strictă a confidențialității:
 • Veți fi întotdeauna informați atunci când FunnyGames.ro dorește să înregistreze informațiile dumneavoastră cu caracter personal și veți putea specifica dacă doriți ca informațiile furnizate de către dumneavoastră să fie înregistrate sau nu. În această din urmă situaţie accesul dumneavoastră la serviciile oferite poate fi restricţionat.
 • În cazul în care informația înregistrată este incorectă FunnyGames.ro o va îndepărta, în urma unei cereri din partea dumneavoastră către FunnyGames.ro.
 • Informațiile dumneavoastră cu caracter personal nu vor fi publicate către terțe părți fără acordul dumneavoastră.
 • Agenți de publicitate ai FunnyGames.ro sau parteneri ai FunnyGames.ro pot aplica cookies pentru a îmbunătăți calitatea materialului publicitar. Folosirea de cookies permite înregistrarea numărului de accesări a website-urilor pe care se află respectivele materiale publicitare.
 • Descărcarea programelor de pe acest website este riscul dumneavoastră. Daune cauzate prin utilizare, descărcare, instalare și/sau dial-in reprezintă riscul dumneavoastră și răspunderea pentru orice prejudiciu nu poate fi acceptată de către FunnyGames.ro.
 • FunnyGames.ro are dreptul de a modifica această declarație de confidențialitate. Orice schimbare va fi publicată pe această pagină.

Game copyright


Pentru a reduce riscul de a încălca drepturile de autor ale jocurilor ce au fost adăugate pe site-ul nostru, am luat câteva măsuri de precauție. Pe această pagină dorim să îi informăm pe utilizatorii noștri și/sau pe orice alte persoane implicate asupra următoarelor:
 • Pentru adăugarea unora dintre jocuri a fost solicitat şi primit acordul deţinătorilor drepturilor de autor.
 • Un număr semnificativ de jocuri poate fi adăugat pe site-uri de internet fără constrângeri. Pentru unele dintre jocuri nu a fost posibil să se găsească deținătorii drepturilor de autor datorită utilizării extinse a jocului.
 • Unele jocuri pot fi folosite ţinându-se cont de anumite reguli şi/sau constrângeri. FunnyGames.ro funcționează în baza acestor reguli și constrângeri.
 • Pe cât posibil, încercăm să nu modificăm codul sursă al jocurilor. Referinţele către ex. creditholders, nume de marcă sau referințe către alte site-uri, rămân în forma lor inițială.
 • Pentru unele dintre jocuri a fost folosită tehnica deep linking. În aceste situații a fost făcută o legătură între adresa de internet și codul inițial al jocului. Codul jocului (Java, Flash sau Shockwave) nu va fi copiat pe server-ul FunnyGames.ro. Deși tehnica deep linking reprezintă un subiect discutabil, FunnyGames.ro nu este conștient de existența nici unor interdicții. Această interpretare este susținută de faptul că multe alte website-uri folosesc această tehnic��.

Legile privind dezvoltarea internetului și a aplicațiilor reprezintă un mediu în continuă schimbare. Prin urmare, regulile cu privire la ceea ce este permis şi ceea ce nu este permis sunt neclare şi pot fi supuse interpretării. Există posibilitatea ca, în ciuda acurateții noastre și a intențiilor sincere, unii deținători de drepturi de autor să fie prejudiciați. Dacă acest lucru se întâmplă, vă rugăm cordial să ne contactați prin intermediul contact form.

Dacă situația declarată de dumneavoastră este rezonabilă și inteligibilă, jocul în cauză va fi înlăturat de pe FunnyGames.ro. Experiența noastră a demonstrat că aceasta este o modalitate bună de a aborda această problemă.