Întrebări frecvente

Doresc să nu mai primesc newsletter-ul FunnyGames. Cum rezolv această problemă?
În fiecare newsletter poți găsi în josul paginii link-ul: ”Dezabonare”. Dacă dai click pe acest link vei fi trimis la o nouă pagină unde ți se va cere să introduci adresa ta de email. După cei vei îndeplini acest pas nu vei mai primi newsletter-ul.
Nu pot găsi pe website jocul ce mă interesează. Ce ar trebui să fac?
Jocuri noi sunt adăugate zilnic pe website-ul FunnyGames. Probabilitatea este destul de mare ca jocul pe care îl cauți să se găsească deja pe website. Poţi căuta jocuri introducând titlul jocului sau cuvinte cheie în secţiunea ”Caută jocul”, din partea de dreapta sus a paginii, şi dând click pe butonul ”Căutare”. Vei obţine o listă de rezultate care au legătură cu titlul sau cuvintele cheie introduse de către tine. În acest fel ai posibilitatea de a găsi jocul pe care îl cauți, chiar dacă nu îi cunoști titlul exact.
Dacă nu poți găsi jocul pe care îl cauți pe FunnyGames, ne poți trimite un e-mail la adresa: [email protected], iar noi vom adăuga pe website cât mai curând posibil jocul cerut de tine.
Cât de des sunt adăugate jocuri noi pe website?
Jocuri noi sunt adăugate zilnic pe website-ul FunnyGames. Aceste jocuri pot fi găsite în partea din dreapta sus a paginii de start (http://www.funnygames.ro/), în secțiunea ”Nou”.
De ce nu pot să opresc sunetul jocului?
Unele jocuri nu au o opțiune pentru a opri sunetul. Nu putem schimba acest lucru, deoarece aceste jocuri nu au fost create de FunnyGames. Singura modalitate de a opri sunetul acestor jocuri este de a opri sunetul calculatorului/laptop-ului tău.
Este posibil să adaug jocuri de pe FunnyGames pe website-ul meu?
Multe dintre jocurile de pe FunnyGames pot fi adăugate pe website-ul tău. Atunci când acest lucru este posibil vei găsi sub joc un buton cu două săgeți. Dând click pe acest buton vei obține codul html pe care îl poți copia direct pe pagina ta de web.
Jocul nu se încarcă. Ce ar trebui să fac?
Începe prin a închide toate paginile ce sunt deschise pe navigatorul tău de internet și apoi redeschide pagina ce conține jocul. Dacă acești pași nu funcționează, poți încerca următoarele soluții:
  • Reîncarcă pagina apăsând pe tasta F5.
  • Șterge memoria cache.
  • Află dacă ai instalate driver-ele Flash corecte. Poţi face acest lucru accesând una dintre următoarele adrese URL:
    http://www.adobe.com/software/flash/about/ și http://www.adobe.com/shockwave/welcome/
  • Folosește un alt browser, cum ar fi: Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer.
Este posibil să folosesc jocurile de pe FunnyGames pe un iPad?
Aproape toate jocurile de pe FunnyGames sunt jocuri Flash. Apple nu suportă Flash, de aceea aceste jocuri nu vor funcționa pe produsele lor (cum ar fi: iPad sau iPhone).
Nu pot să me deconectez. Ce trebuie să fac?
Va trebui să te înregistrezi și să te loghezi doar pentru jocuri ale partenerilor externi (acestea sunt de obicei jocuri pentru care se fac plăți pentru a juca). Logarea și de-logarea vor putea fi făcute doar în cadrul jocului propriu-zis. Pentru întrebări sau remarci legate de logare și de-logare va trebui să te adresezi direct partenerilor externi. Poți face acest lucru utilizând secțiunea de contacte din cadrul jocului sau dând click pe butonul ”contact” ce se află imediat sub joc.
Cum pot să măresc sau să minimizez fereastra jocului?
Dacă vei da click pe lupa cu semnul plus, fereastra jocului va deveni mai mare. Dacă vei da click pe lupa cu semnul minus, fereastra jocului va deveni mai mică. Jocurile ce nu au aceste două lupe în colțul din dreapta-sus nu pot fi mărite sau minimizate.
De ce sunt reclame pe FunnyGames?
Întreținerea unui website necesită mult timp și mult efort. De asemenea, ne dorim ca website-ul să fie accesibil tuturor și să oferim cât mai multe jocuri gratis. Pentru a acoperi toate aceste costuri, este necesar să acceptăm existența spoturilor publicitare.
Am întâlnit probleme la plata creditului de joc, ce pot face?
Jocurile pentru care trebuie să plătești nu sunt publicate de FunnyGames, ci de alte organizații. Dacă te uiți la un joc poți afla cărei organizații îi aparține jocul respectiv (ca de exemplu: SpelPunt/GamePoint etc.). Pentru întrebări despre aceste jocuri, despre plata câștigurilor sau despre plata creditului de joc va trebui să contactezi organizațiile ce dețin jocurile.
Poți găsi informații despre cum poți contacta aceste organizații:
  • Chiar sub joc (dând click pe butonul ”contact”.
  • În joc (dar va trebui să fii logat).
FunnyGames pentru copii (mici)
Pe FunnyGames se găsesc jocuri potrivite pentru copii de toate vârstele. De aceea este indicat ca părinţii să monitorizeze jocurile care sunt accesate de către copiii lor. Există chiar și posibilitatea ca părinții să aleagă jocurile ce pot fi jucate de către copiii lor. Jocurile pot fi alese dând click pe butonul cu stea ce se află imediat sub fiecare joc. În acest fel jocul poate fi adăugat la secțiunea ”Jocurile mele” (ce poate fi găsită pe bara portocalie de pe website).
Echipa FunnyGames le recomandă părinților să le explice copiilor lor cum să folosească internetul în siguranță. Scopul nostru este de a crea un mediu în care utilizatorii să poată juca jocurile în siguranță. Orice abuz poate fi raportat trimițând un email la [email protected] şi problema în cauză va fi tratată cu seriozitate..


Aveți o întrebare despre acest website sau despre jocuri? Folosiți formularul de mai jos pentru a contacta FunnyGames.ro.

Advertisers, vă rugăm să mergeți la advertisepage.




Informații despre joc