home icon
Sport
Pe FunnyGames.ro vei găsi cea mai bună colecție de jocuri din categoria Jocuri cu Fotbal! Vei găsi nu mai puțin de 64 de jocuri diferite din categoria Jocuri cu Fotbal, printre care Instant Soccer Online & World Cup Penalty

Aici poți juca cele mai bune jocuri de soccer (fotbal) online! Jocul de Soccer, cunoscut sub numele de fotbal în majoritatea lumii, este un joc extrem de popular. Cine nu-ți dorește să devină jucător profesionist de soccer? Nu doar că vei fi foarte bine plătit, dar vei deveni celebru de asemenea. Nu a fost mereu așa, uneori jucătorii de fotbal au avut nevoie de două servici pentru a-ți câștiga existența. În momentul de față însă, jocul de soccer se bucură de cea mai mare audiență, iar FIFA estimează că în întreag alume sunt nu mai puțin de 240 de milioane de oameni care joacă soccer. Deși regulile jocului diferă de la o zonă la alta, soccer a fost jucat în comeptiții de mii de ani, având ca jucători nu doar bărbați, ci și femei!
Soccerul se joacă pe un teren cu iarbă. Fiecare echipă poate avea mai mulți jucători, dar doar 11 jucători din fiecare echipă sunt activi în terenul de joc. Scopul jocului este de a pasa mingea și de a înscrie cât mai multe goluri în poarta adversă. Dacă echipa în defensivă efectuează un fault, echipa adversă primește o lovitură de penalti. Alte versiuni ale jocului ănclud echipe de 7 sau 5 jucători, în funcție de mărimea terenului de joc.
Doar aici poți juca cele mai variate jocuri de soccer, de la campionate de soccer la jocuri cu lovituri de penalti, toate gratis online! Distracție plăcută!

Related categories