home icon
Lupta
Pe FunnyGames.ro vei găsi cea mai bună colecție de jocuri din categoria Jocuri cu Zombi! Vei găsi nu mai puțin de 56 de jocuri diferite din categoria Jocuri cu Zombi, printre care Undead Drive & Medieval Defense Z

Jocurile Zombi sunt printre cele mai populare jocuri online. În aceste jocuri ești de obicei urmărit de monștri și trebuie să folosești tot felul de arme pentru a-i elimina. Dar cum zombii sunt cadavre care au revenit la viață, nu îți va fi prea ușor să scapi de ei. Chiar dacă le tai picioarele, vei vedea că vor continua să se târască spre tine, vor face orice pentru a-ți mânca creierii! Singura soluție este să îți folosești săgețile sau gloanțele pentru a le distruge capul, sau să îi calci cu mașina pentru a le zdrobi țeasta. Fă tot ce poți pentru a scăpa de acolo cu viață. Crezi că vei reuși?

Poveștile despre zombii au apărut în folclorul African și Caribean. În legendele tradiționale, un vrăjitor a folosit magia neagră pentru a readuce cadavrele la viață și a le folosi ca sclavi. Fără a avea o voință proprie, zombii munceau zi și noapte pentru temutul vrăjitor. Doar anumiți preoți și preotese puteau lupta împotriva magiei acestui vrăjitor, pentru a readuce balansul între lumea spiritelor și lumea celor încă în viață.

Majoritatea jocurilor cu zombii sunt adaptări moderne ale legendelor din folclor. Aici zombii apar ca urmare a unor experimente eșuate sau a unor infectări cu viruși care transformă corpurile în cadavre. Zombii au devenit celebri cu ajutorul filmului lui George A. Romero, Night of the Living Dead, în care, datorită unei contaminări radioactive, morții au revenit la viață însetați de carne umană. Odată cu acest film s-a născut și legenda care spune că poți omorî un zombi doar dacă îl împuști în cap! Jocurile cu zombii se desfășoară cel mai adesea într-o lume apocaliptică, deoarece zombii simbolizează practic teama de conformitate, consumerism și sfârșitul civilizației așa cum o știm. În timp ce zombii tradiționali seamănă cu niște oameni lipsiți de suflete, zombii moderni sunt mai dezgustători, arătând ca și cadavre în diferite stadii de putrefacție, de multe ori cu intestine care se scurg înafară și acoperiți de răni și puroi.

Vei reuși să te menții în viață în aceste jocuri? Găsește arme, ridică baricade și împușcă cât mai mulți zombii în cap! Folosește timpul zilei pentru a-ți căuta muniție și a-ți repara adăpostul, iar noaptea apără-te cum știi de zombii care continuă să se târască spre tine pentru a-ți savura creierii! Vei reuși să supraviețuiești acestei apocalipse? Încearcă jocurile cu zombii la FunnyGames!

Related categories